Nate Marquardt zal altijd de sterkste zijn

4
525

Er is tegenwoordig bijna ieder weekend een groot MMA event en aankomend weekend is UFC weer op Versus voor de vierde keer. De main event van deze kaart is Nate ‘The Great’ Marquardt vs. Rick ‘Horror’ Story. Dit belooft een heel tof gevecht te worden. Rick Story heeft net twee weken terug nog Thiago Alves gedomineerd en mocht van de medische commissie zijn handschoenen aanhouden voor zijn volgende gevecht.

Nate Marquardt wordt mogelijk de frisse bries in de welterweight divisie. Hij komt vanuit de middleweight divisie en zal in welterweight een van de grotere en sterkere vechters zijn. In dit interview legt hij uit waarom hij een gewichtsklasse omlaag is gegaan en de consequenties die deze met zich mee brengt. Namelijk dat hij mogelijk oog in oog kan komen te staan met zijn teamgenoot GSP!

4 COMMENTS

  1. Kans verkeken bij mij, Had tegen sonnen of okami laten zien dat je een knokker bent en een echte vechter.. en niet als je het moeilijk hebt en je tegenstander doet niet harde damage dat je het wel best vind..

    Die indruk kreeg ik van hem en ik hoop dat ik ongelijk heb!

    • In het interview zegt hij dat kracht nooit een probleem voor hem zal zijn. Dat hij voornamelijk met heavyweights traint en dat zij altijd verbaast zijn over zijn kracht. Dit gaat denk ik ook de beslissende factor zijn in het gevecht met Rick Story.

  2. Het is echt niet zeker dat hij het zo ” Great” gaat doen.. Vaak als er iemand van gewichtsklasse veranderd is er altijd conditie problemen.. Hij zal misschien wel sterker zijn.. En misschien wel groter.. Maar uithoudingsvermogen is de grootste factorin MMA waar vechters problemen me hebben.. Misschien wint hij wel.. Maar zooo goed is hij nou ook weer niet