Nate Diaz lijkt warm te lopen voor titelgevecht met Tyron Woodley

0
414
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

De afwezigheid van Nate Diaz in de Octagon lijkt ten einde te komen. Diaz wil in 2018 terug de kooi in en ziet UFC-weltergewichtkampioen Tyron Woodley als een serieuze optie, meldt ESPN.

Dit komt niet als een verrassing. Diaz tweette vorige maand dat hij weer aan de bak wilde, wat vervolgens groots werd opgepakt. De laatste keer dat de Amerikaan in de kooi stond was augustus 2016 tegen Conor McGregor op UFC 202.

“Ik heb het punt bereikt dat ik zat ben van niet vechten. Ik word er niet jonger op”, aldus Diaz. “Ik zette die tweet online waarin ik wilde vechten in mei of juni, maar wist niet tegen wie omdat ik mijn opties overwoog. En nu is Woodley mijn beste optie.”

“Ik zie hem elke week op TMZ en daar praat hij over mij. Dan denk ik: what the f*ck? Als dat is wat je wil doen… Het is niet echt mijn gewichtsklasse, maar ik ben voor. Ik denk dat het mijn titel is waar we voor vechten. Als hij mij uitdaagt, wiens titel vechten we dan voor? Wie is hier dan de echte kampioen?”

De twee werden aan elkaar gelinkt in aanloop naar UFC 219, toen de UFC hard op zoek was naar een hoofdpartij. Toen kwam het er niet van.