Mogelijke datum bekend voor Aldo-McGregor

0
1421

Aldo McGregor

Lorenzo Fertitta heeft een mogelijke datum bekendgemaakt voor het gevecht tussen Jose Aldo en Conor McGregor. Het watertandende gevecht voor de onbetwiste UFC-vedergewichtkampioenschap zal mogelijk dit jaar niet meer gebeuren. Definitief is er nog niets, aldus het Ierse Independent.

De mede-eigenaar van de UFC heeft gezegd dat het gevecht ‘waarschijnlijk’ op 2 januari zal plaatsvinden in de MGM Arena in Las Vegas. “Maar er is nog niets vastgezet. We hebben de arena op 2 januari gereserveerd”, aldus Fertitta volgens de website.

Zie ook: White: ‘Aldo’s rib niet gebroken, McGregors eerste titelverdediging in Croke Park’

McGregor en Aldo zouden oorspronkelijk op UFC 189 tegen elkaar vechten, maar door een ribblessure moest Aldo zich ruim een week van tevoren afmelden. Chad Mendes verving de Braziliaan tegen de Ier in een gevecht voor een interim-titel.

McGregor versloeg ‘Money’ afgelopen zaterdag via technische knock-out om zich te kronen als interim-kampioen en zal het nu alsnog opnemen tegen de kampioen, die eerst moet herstellen van zijn ribblessure. Vooraf maakte UFC-president Dana White bekend dat als McGregor zou winnen, het gevecht tussen hem en Aldo sowieso in Las Vegas zou plaatsvinden.