MMAplanet zoekt bloggers

7
446

MMAplanet zoekt bloggers!

MMAplanet is een jonge organisatie die als doel heeft om MMA in Nederland tot mainstream sport te verheffen. Per maand voorzien wij zo’n 20.000 unieke bezoekers van het laatste MMA nieuws. Omdat we onze activiteiten sterk aan het uitbreiden zijn, zijn we op zoek naar nieuwe bloggers.

Als blogger voor MMAplanet is het je belangrijkste taak om MMA gerelateerd nieuws op www.mmaplanet.nl te plaatsen. Als tweede zullen we je af en toe vragen om op pad te gaan. Denk aan het bezoeken van een vechtsportevenement of aan het afnemen van een interview. Zo was MMAplanet bijvoorbeeld aanwezig bij UFC 122 in Oberhausen en zullen we binnenkort aanwezig zijn bij de Glory World Series in Charleroi.

Bij MMAplanet is veel ruimte voor eigen initiatieven. Creatief denken wordt gestimuleerd. Als je bij ons werkt krijg je veel vrijheid in het bedenken van nieuwe concepten. De organisatie van MMAplanet is in handen van vrijwilligers, dus we kunnen op dit moment helaas geen mensen inhuren. In de toekomst zullen we onze medewerkers hopelijk wel een vergoeding kunnen geven voor hun werkzaamheden. Je zal dit in het begin dus puur uit liefde voor de sport moeten doen. We verwachten dat je zo’n 7 uur per week aan MMAplanet zal besteden. Een uur per dag, dus.

Dus:

-Ben jij MMA fan?
-Houd je van schrijven en beheers je de Nederlandse taal goed?
-Wil je een positieve bijdrage leveren aan het imago van vechtsport in Nederland?
-Wil je werken met toffe collega’s en wil je een mooie ervaring voor op je CV?

Mail dan voor 26-01-2011 je sollicitatie naar:
Peter@mmaplanet.nl

7 COMMENTS

 1. ik wil wel maar k ben nog maar 14 lol
  ik zou graag willen helpen heel graag zelfs.
  als dat voor jullie geen probleem is 😛
  denk hierbij dat ik dan nog niet naar evenementen kan maar wel kan bloggen. heb genoeg tijd ik hoef alleen naar school en leren. so > ?

 2. Heey peter,

  Ik zal kijken wat ik kan bijdragen aan jullie site, maar kan je helaas niet beloven 1 uur per dag eraan te besteden..ben al erg druk met mijn baan..maar ik zal in eerste instantie mijn best doen zoveel mogelijk te helpen

  Groet’n frank

 3. Hey Peter,

  Het lijkt me zeker leuke uitdaging. Zeker omdat dit goed aansluit met mijn vervolgopleiding die ik volgend jaar hoop ik te beginnen. Maar het probleem is dat ik eigenlijk alleen maar de UFC volg. Daarnaast volg K-1 en Strikeforce, maar niet met grote interesse.

  Ik ga vandaag nog mailen.!

  greetz, Kris