MMAplanet wenst iedereen een gelukkig 2011

2
460

Wij bij MMAplanet willen graag iedereen bedanken voor de geweldige support die we het afgelopen jaar gekregen hebben en iedereen een gelukkig 2011 wensen. 2011 gaat ook voor ons een te gek jaar worden. Op dit moment werken we namelijk hard aan onze eerste MMA documentaire. Als die aanslaat, zullen jullie in de toekomst veel meer video items van ons gaan zien! We wensen jullie veel succes in 2011 en we hopen dat jullie MMAplanet in 2011 blijven bezoeken.

2010 was een te gek MMA jaar, maar 2011 gaat beter worden. MMAplanet denkt dat Alistair Overeem zijn Strikeforce titel zal verdedigen en hopelijk tegen Fedor zal vechten. Stefan Struve zal zijn weg naar de top doorzetten en Marloes Coenen neemt het weer op tegen Christiane Santos en kickt dit keer haar ass.

Nog even dit:
Je stand-up gaat erg achteruit als je maar 1 hand hebt, je grappling wordt een stuk lastiger als je 3 vingers mist en je highkicks komen veel minder hard aan als je je voet kwijt bent. Wees dus alsjeblieft voorzichtig met vuurwerk. Die shit is nasty!

Peace out!!

Osu!

Hieronder nog een aantal vette, rare en spannende MMA filmpjes die ik nog niet op de site heb kunnen posten.

De Bassie awards.Fit met GSP
[flv:http://www.youtube.com/watch?v=wOFSxoKC7t0 520 380]

UFC 125 pers conferentie highlight. Chuck Lidells afscheid als vechter en zijn nieuwe baan.
[flv:http://www.youtube.com/watch?v=hID4qMJ8pbg 520 380]

Interview met CroCop
[flv:http://www.youtube.com/watch?v=gxjyaUnsjNo 520 380]

Dana White betaalt voor de operatie van een zeven maanden oude baby

Fedor Highlight
[flv:http://www.youtube.com/watch?v=lVVrNOQtlzY 520 380]