Mitrione vs. Kongo toegevoegd aan UFC 137

4
603

Zoals gisteren al werd bericht, de card van UFC 137 krijgt steeds meer vorm. Vandaag is er weer een match bijgekomen die waarschijnlijk ook op de main card gaat komen. Net zoals gisteren komt er een gevecht tussen zwaargewichten bij: Matt Mitrione tegen Cheick Kongo. Hiermee gaat ‘Meathead’ dus weer een stapje omhoog in competitie, terwijl Cheick Kongo weer een relevante contender wil worden door de ongeslagen TUF 10 veteraan te stoppen.

Beide waren nog te zien tijdens de afgelopen UFC Live, toen beide mannen indrukwekkende KO’s scoorden. Matt Mitrione sloeg Christian Morecraft zijn 2e Knock-out bij, terwijl Kongo heel indrukwekkend, in waarschijnlijk de knock-out van het jaar, terugkwam na bijna out te zijn tegen Pat Barry.

UFC 137 is op 29 oktober met als main-event de strikeforce weltergewicht kampioen Nick Diaz die het opneemt tegen UFC weltergewicht kampioen GSP. Daarnaast komt BJ Penn uit tegen Carlos Condit, Roy Nelson neemt het op tegen Cro Cop en George Roop verwelkomt Hatsu Hioki in de UFC.

4 COMMENTS

    • jah idd.. ik vondt hem in het begin wel een beetje vreemd en een aandacht trekker.. maar dat hoorde natuurlijk bij de show. nu hoop ik dat hij kongo tegen het canvas slaat.. z’n skils zijn een stuk vooruit gegaan..

      Ik hoop dat ie nog een x tegenover Tito komt te staan