Miguel Torres tekent bij World Series of Fighting

0
646

Vorige week is het nieuws naar buiten gebracht dat Miguel Torres niet meer bij de UFC onder contract staat en op 2 november weer zou gaan vechten voor Titan FC. De plannen voor de voormalig WEC-kampioen zijn gewijzigd doordat hij een contract heeft getekend bij World Series of Fighting (WSOF) voor drie gevechten. Zijn eerste gevecht zal op 3 november zijn is Las Vegas.

Torres zou ontslagen zijn door de tweede keer in de fout te zijn gegaan met Twitter. Na de eerste verkeerde tweet die als grap bedoeld was werd de in Chicago geboren vechter ontslagen door de UFC. Later werd hij weer aangenomen nadat hij Dana White ervan kon overtuigen dat hij spijt had en zich voortaan beter zou gaan gedragen. Volgens Dave Meltzer van The Wrestling Observer zou Torres opnieuw zijn ontslagen doordat hij een foute tweet plaatste over hetzelfde onderwerp.

WSOF zal zijn debuut maken in Las Vegas met in de main event een gevecht tussen Roger Huerta en Kurt Southern. Dit event zal op NBC Sports Network (vroeger bekend als Versus) en zal in Las Vegas. Tegen wie Torres het gaat opnemen is nog niet bekend. Verwacht wordt dat er binnen enkele weken een persbericht naar buiten zal komen met volledige card.