Miguel Torres ontslagen

2
427

Oud WEC-bantamgewicht kampioen Miguel Torres is ontslagen door de UFC. Torres is ontslagen vanwege een grap over verkrachting op Twitter. De tweet in kwestie, If a rape van was called a surprise van more women wouldn’t mind going for rides in them. Everyone like surprises, is in het verkeerde keelgat van Dana White gevallen, waardoor hij nu ontslagen is.

De Tweet zorgde voor veel ophef waarna Torres hem nog verwijderde. Het doet veel denken aan de Tweet van Forrest Griffin over verkrachting. Veel mensen waren hier ook niet echt blij mee waardoor veel mensen hem unfollowde. In tegenstelling tot Torres is Griffin niet ontslagen. Dana White heeft aan Ariel Helwani uitgelegd waarom.

2 COMMENTS

  1. Dana is weer eens emotioneel hoor. Ik vind dat zijn persoonlijke relatie met de vechters te veel invloed hebben op het behouden van hun baan. Miguel Torres heeft blijkbaar een zin gequote van de serie ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’ die in slechte smaak is gevallen, maar snap niet hoe dat erger is dan de commentaar die Rashad Evans heeft gemaakt over de coach van Penn State die beschuldigd wordt van aanranding van kinderen.

    Ik baal hier sterk van, net als toen ze Gerald Harris hadden ontslagen. Miguel Torres had nog best een toekomst in de UFC. Zeker omdat bantamweight zo dungevolkt is en zeker omdat ook een aantal 135’ers naar flyweight zullen gaan