Michael Kuiper vs. Tom Lawlor in Zweden op UFC on Fuel TV 9

0
777

Michael Kuiper zal op 6 april een gevecht hebben tegen TUF 8 veteraan Tom Lawlor op het tweede UFC event in Zweden. Na vier afzeggingen werd Kuiper van de card van UFC on FOX 6 gehaald, waarna hij nu een nieuw gevecht voorgeschoteld krijgt. De Zweedse website MMAnytt was de eerste om het nieuws te melden.

Kuiper hoopt voor het eerst weer in de octagon in actie te komen na teleurstellend van de UFC on FOX 6 card afgehaald te worden. De Nederlander hoopte voor de daar voor de derde keer in de UFC in actie te kunnen komen, nadat twee tegenstanders geblesseerd raakten op de card van UFC on FX 7. Ook voor deze card haakten achtereenvolgens twee tegenstanders geblesseerd waarna Kuiper zelf ook van de card af moest.

Tegenstander Lawlor vocht voor het laatst op UFC 154 tegen Francis Carmont. Dit gevecht verloor hij via split decision in een teleurstellend gevecht. De deelnemer van TUF 8 is 4-4 in de UFC en staat bekend om zijn opvallende entrees. Het gevecht zelf is nog niet officieel bekend gemaakt door de UFC.