Michael Kuiper aankomende zaterdag niet in actie

4
937

Hoe zal Michael Kuiper zich nu voelen? Vijf dagen voor UFC on FOX 6 heeft zijn vierde tegenstander af moeten zeggen met een blessure (!). Josh Janousek heeft zich geblesseerd afgemeld, en zo kortdag is het de UFC niet gelukt om nog een tegenstander te kunnen regelen voor de Nederlander. UFC officials hebben niet gezegd of het gevecht opnieuw voor een later tijdstip geboekt zal worden.

Janousek was een vervanger voor Buddy Roberts die zich ziek afmeldde met een mondblessure. Dit was nadat Caio Magalhaes zich afmeldde voor “Judo” met een blessure voor UFC on FX 7 van afgelopen zaterdag. Magalhaes was een vervanger voor TUF: Brazil veteraan Thiago Perpetuo, Kuipers oorspronkelijke tegenstander voor het event in São Paulo. Perpetuo moest afzeggen vanwege een knieblessure waarna de drie tegenstander erop zich dus ook hebben afgemeld.

Kuiper leek voor de derde keer in de UFC te gaan vechten na zijn eerste overwinning op UFC 150. Daar versloeg hij Jared Hamman via TKO in de tweede ronde. Zijn UFC debuut op UFC 143 verloor hij van Rafael Natal, die wel op UFC on FOX 6 zal aantreden tegen Sean Spencer.

4 COMMENTS

  1. Ja dat zal best moeilijk geweest moeten zijn, je wilt je toch kunnen voorbereiden. Hij wordt dan zeker ook niet betaald? Dat wil nog wel eens gebeuren als het last minute is.
    Erg balen, maar hopelijk krijgt hij een wat sterkere tegenstander die zichzelf niet blesseerd bij de gedachte aan een gevecht met Kuiper!

  2. […] actie komen. Maar de Nederlandse MMA-revelatie werd geplaagd door blessures van zijn tegenstanders. De UFC schrapte het derde optreden uiteindelijk van de card, nadat Josh Janousek de zoveelste afmelding was. Dat was erg zonde, want de 23-jarige Brabander was […]