Michael Johnson vervangt Zubaira Tukhugov tegen Artem Lobov

0
3538
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Artem Lobov vecht op 27 oktober tegen een andere tegenstander. Zoals Khabib Nurmagomedov eerder meedeelde op zijn Instagram, is de partij tussen The Russian Hammer en Zubaira Tukhugov afgelast. Michael Johnson is de vervanger, meldt ESPN.

Het gevecht tussen Lobov en Tukhugov zou een vervolg zijn van de vete tussen McGregor en Nurmagomedov. De vedergewichten konden niet tegen elkaar vechten op UFC 229 omdat Tukhugov toen nog een schorsing van USADA aan zijn broek had wegens het gebruik van Ostarine.

Nu vechten de vedergewichten niet wegens Tukhugovs betrokkenheid bij de vechtpartij na het gevecht tussen Nurmagomedov en McGregor op UFC 229. Op video is te zien dat de Rus, trainingspartner van Nurmagomedov, van achteren meerdere malen uithaalde naar The Notorious.

Warrior bevestigde zijn betrokkenheid op Instagram. Nurmagomedov heeft de UFC vorige week via Instagram gewaarschuwd dat hij de organisatie waar hij kampioen van is verlaat als Tukhugov ontslagen wordt voor deze acties.

Lobov, die in april niet op UFC 223 mocht vechten wegens zijn betrokkenheid bij het incident waar trainingspartner McGregor een steekwagen naar een bus met UFC-vechters, waaronder Nurmagomedov, gooide, hoopte dat Tukhugov zijn tegenstander zou blijven, maar dat zit er dus niet in

In Johnson treft The Russian Hammer een vechter die in augustus zijn eerste zege in bijna twee jaar boekte. The Menace klopte Andre Fili op UFC Fight Night 135 via verdeeld jurybesluit. Daarvoor verloor hij achtereenvolgens van Nurmagomedov, Justin Gaethje en Darren Elkins.

UFC Fight Night 138 wordt het eerste UFC-evenement in het Canadese Moncton. Volkan Oezdemir en Anthony Smith vechten in de hoofdpartij.