‘Michael Bisping vs. Mark Munoz main event in Manchester’

0
1116

Michael Bisping 2

Michael Bisping zal na drie jaar weer eens vechten in zijn thuisland Engeland, aldus John Morgan van MMAjunkie.com. De Engelsman neemt het op 26 oktober in de main event van een nog niet benoemd event op tegen Mark Munoz. De UFC heeft de comeback naar Engeland, Manchester om precies te zijn, nog niet officieel bevestigd.

Eerder noemde Bisping de Cyprioot Costa Phillipou als potentiële tegenstander doordat Cung Le onbeschikbaar was, aldus Ariel Helwani. De kansen op een titelgevecht voor de Engelsman lijken veel groter geworden door het verlies van Anderson Silva. Bisping won in zijn laatste gevecht van Alan Belcher via technical decision na een vinger van “The Count” in het oog van Belcher. Bisping won het gevecht door zijn cardio en het hoge tempo die Belcher niet bij kon houden. Het gevecht ervoor ging hij knock-out tegen Vitor Belfort in de main event van UFC on FX 7.

Munoz maakte op UFC 162 na een jaar afwezigheid in de octagon zijn rentree. Op UFC on FUEL TV 4 verloor “The Filipino Wrecking Machine” van Chris Weidman via TKO in de tweede ronde. Munoz nam het verlies zwaar en at zich naar 261 pond. Nadat hij weer op gewicht was en het gevecht van Tim Boetsch dichterbij kwam, was Munoz weer in vorm en maakte hij een sterke comeback tegen “The Barbarian”. Op de post-fight persconferentie van UFC 162 maakte hij gelijk duidelijk graag een rematch met Weidman wil.