Michael Bisping en Alan Belcher maken weddenschap

3
622

Michael Bisping en Alan Belcher zullen het op UFC 159 in de co-main event tegen elkaar opnemen en lijken er alles aan te doen om dit interessant te maken. Mocht een van de twee winnen via knockout in de eerste ronde dan zal de verliezer een tattoo zetten. Naast deze weddenschap weet Wallace Gilberry, American footballer voor de Cincinnati Bengals, het nog groter te maken dan dat het al was door zijn Rolls Royce op het spel te zetten.

http://youtu.be/tYZRXFLHOrs

Mocht Belcher verliezen via knockout in de eerste ronde, dan zal hij een tattoo op zijn borst zetten van de Britse vlag met het hoofd van Michael Bisping erbij. Wint Belcher via knockout of TKO in de eerste ronde, dan moet Michael Bisping een tattoo zetten zoals de tattoo van Johnny Cash op de bovenarm van Belcher. Bisping reageerde via Twitter op de aangeboden weddenschap.

Hier is het nog niet over met de weddenschappen. Wallace Gilberry zal zijn Rolls Royce ter waarde van 300.000 dollar aan de Engelsman geven als hij Belcher in de eerste ronde knockout krijgt. Dit is inderdaad zo idioot als het klinkt.

Geeft iemand een knockout of TKO in de eerste ronde enige kans?

3 COMMENTS