Melvin Manhoef 30 november terug in de kooi tegen Chidi Njokuani

0
1112
Foto: Bellator

Melvin Manhoef maakt 30 november zijn terugkeer in de Bellator-kooi. No Mercy sluit dan Bellator 210 in Thackerville (Oklahoma) af tegen Chidi Njokuani, meldt Bellator.

Manhoef (42) vocht zijn laatste MMA-partij op 8 april 2017. Toen verloor hij op Bellator 176 een titelgevecht van Rafael Carvalho om de Bellator-middengewichttitel. In de vierde ronde werd Manhoef hard knock-out getrapt.

Dit was een directe rematch van hun eerste onderonsje op Bellator 155, dat Carvalho won via een discutabel jurybesluit.

Kickboksen
Afgelopen oktober sloot Manhoef zijn kickboksloopbaan af op WFL: The Final 16 in Almere. Toen klopte de terugkerende Remy Bonjasky via jurybesluit. Dit was het vierde gevecht tussen de routiniers, maar de eerste keer dat Manhoef won.

Manhoef vertelde zaterdag na de persconferentie van WFL: The Final 8 tegen MMA Planet dat hij de twee resterende gevechten op zijn contract zo snel mogelijk wil afmaken om met vechtersloopbaan te beëindigen en zich te focussen op WFL en zijn sportschool.

Njokuani vocht zijn laatste partij op Bellator 189. Toen klopte hij Hisaki Kato op Bellator 189 via verdeeld jurybesluit. De Amerikaan won vijf van zijn zes Bellator-optredens.

Andy Souwer vs. Anthony Njokuani
Opvallend is dat Chidi Njokuani’s broer, Anthony Njokuani, ook een gevecht heeft staan tegen een Nederlander. Op 6 oktober vecht hij in Bangkok tegen Andy Souwer bij ONE FC.