Melvin Guillard vs. Jim Miller main event op UFC on FX 1

0
655

Melvin Guillard en Jim Miller zullen tegenover elkaar staan in de main event van het eerste event op FX. UFC on FX 1 staan gepland voor 20 januari en zal plaatsvinden in de Bridgestone Arena in Nashville, Tennessee. De UFC maakte dit bekend via Twitter. Beide vechters zullen met dit gevecht weer proberen om een overwinning achter hun naam te zetten.

Melvin Guillard verloor op UFC 136 van Joe Lauzon. “The Young Assassin” was met een indrukwekkende reeks overwinning bezig, waarvan Lauzon zijn zesde op een rij moest worden. Een titelgevecht leek in het verschiet maar na 47 seconden moest Guillard tikken via een rear naked choke. Net zoals Guillard komt Miller ook van een verliespartij. Miller verloor in augustus nog Ben Henderson op UFC Live: Hardy vs. Lytle. Ook Miller leek hard op weg naar een titelgevecht maar moest zijn meerdere erkennen in Henderson. De twee vechters flirtte al vaker met het idee voor een gevecht tussen beide, maar nu lijkt het dus waarheid te worden.

UFC on FX 1 (of UFC Fight Night 26) staat gepland voor vrijdag 20 januari. Naast de main event zijn er ook twee andere gevechten gepland. Publieksfavoriet Pat Barry zal het opnemen tegen Christian Morecraft en Josh Neer en Duane Ludwig staat tegenover elkaar gepland. Ook lijkt een gevecht tussen lichtgewichten Charles Oliveira en Robbie Peralta in de maak.