McGregor deelt sneer uit aan Holloway, ‘Blessed’ slaat terug

0
1101
Foto: Twitter Conor McGregor (@TheNotoriousMMA)

Max Holloway verdedigde zaterdag zijn UFC-vedergewichttitel voor de eerste keer door José Aldo in een rematch te verslaan op UFC 218. Dat is Conor McGregor ook opgevallen.

Na het gevecht deelde McGregor een sneer uit richting de Hawaiiaan via Twitter met een foto van een zwaar gehavende Holloway in een rolstoel. De Ier is te zien op de achtergrond met pak en zonnebril. “Ik mis die zonnenbril”, schrijft McGregor erbij.

McGregor versloeg Holloway op UFC Fight Night 26 in zijn tweede optreden in de Octagon. Hierna begon de huidige winreeks van Blessed, die na zaterdag op twaalf staat.

Het antwoord van de UFC-vedergewichtkampioen liet niet lang op zich wachten. “Mis je de zonnebrol? Ik wed dat je ook 2015 mist broeder. Gepensioneerde vechters houden van het verleden”, schrijft Holloway bij een foto van zichzelf en McGregor met wat statistieken.

‪Miss the sunglasses? I bet you also miss 2015 brother. Retired fighters love the past.‬

Een bericht gedeeld door Max Holloway (@blessedmma) op

Voordat Holloway kampioen werd door José Aldo te verslaan, was McGregor degene die Aldo ontkroonde als UFC-vedergewichtkampioen. De Ier moest deze titel inleveren voor UFC 206, toen Aldo van interim-kampioen naar kampioen ging en Holloway tegen Pettis vocht voor de nieuwe interim-titel.

McGregor, die toen een klein maandje UFC-lichtgewichtkampioen was en nog steeds is, had zijn gordel niet een keer verdedigd.