Mayweather ontkracht UFC-geruchten: “Ik doe het niet”

0
692
Foto: So Max O CC BY-ND 2.0

Floyd Mayweather gaat niet in de UFC vechten. De bokser ontkracht de geruchten dat hij in onderhandeling is met de UFC over een samenwerking, zoals UFC-president Dana White eerder beweerde. Dit vertelt hij aan FightHype.

Mayweather praatte vorige week op Instagram Live over eventueel vechten in de UFC om een miljard dollar te verdienen, waarna White tegen ESPN zei dat de twee partijen al in onderhandeling zijn.

Dat is volgens Mayweather heel erg overtrokken en gebeurt niet. De bokslegende verklaart dat er geen contact is met de UFC en dat hij ook geen interesse heeft in MMA.

“Dit is wat ik exact zei: als ik meer dan een miljard dollar kan verdienen, zoals eerder, kan ik dat nog eens doen”, aldus Money Mayweather. “Als ik ervoor kies om in de UFC te komen voor drie of vier gevechten om dan tegen Conor McGregor te vechten, kan ik een miljard dollar verdienen, wat ook kan. Ik kan het in drie gevechten of zelfs vier gevechten. Als ik ervoor kies om in de Octagon te vechten.”

Mayweather ging in augustus met pensioen door McGregor te verslaan. The Notorious bokste voor het eerst en hield het tot de tiende ronde uit met Money, die daarmee zijn record uitbreidde naar 50 gewonnen partijen uit 50 optredens. Ook hield de Amerikaan daar nog een leuk zakcentje aan over.

“We weten gewoon niet wat de toekomst in petto heeft voor Floyd Mayweather”, vertelt Mayweather. “Ik kijk er niet naar uit om terug in de boksring te stappen. Ik zeg alleen – ik doe het niet – maar zeg wel dat ik een snel een miljard dollar kan verdienen als ik dat zou willen. Dat bedoelde ik. Ik zei nooit dat ik zou vechten in de UFC. Dat zei ik niet. Ik zei als ik dat zou willen en zou doen. Kunnen en zullen zijn andere dingen. Ik doe het niet, echter.”

McGregor niet onder de indruk
McGregor reageerde via social media op de uitspraken van zijn vorige tegenstander en was niet zo onder de indruk. Met een woord en een foto van zichzelf met twee UFC-gordels uitte hij zijn ongenoegen.

Pussy

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op