Mayhem Miller (opnieuw) gearresteerd

0
625

Jason Mayhem Miller 11

Jason “Mayhem” Miller is zondag opnieuw gearresteerd. Nadat hij vorig jaar gepakt werd voor inbraak in een kerk, is hij dit keer opgepakt en beschuldigd voor huiselijk geweld. De Amerikaan is onderhand weer vrij op borg, aldus Ariel Helwani die dit als eerst meldde via Twitter.

Mayhem is opgepakt vanwege huiselijk geweld. MMAmania.com heeft dit kunnen bevestigen via een email met het rapport van het politiebureau van Orange County waardoor Miller is opgepakt. Hierin staan details zoals ‘een discussie’ waarin hij verwikkeld is over een sms, dat hij naar de buren aan het schreeuwen was en verwondingen die het slachtoffer heeft overgehouden aan armen en benen. Miller zal binnenkort voor de rechter moeten verschijnen.

Miller is onderhand weer vrij op borg. Dit is de derde keer dat de voormalig vechter is opgepakt in twee jaar. Eerdere verhalen suggereerde dat Miller opgepakt was voor inbraak. Op zijn eigen internetsite plaatst hij de volgende spijtbetuiging, afgesloten met een andere vage boodschap:

To Who it Concerns:

I and I beg for forgiveness. If I have brought shame or pain upon Anna, her Father, her Mother, her Sister, her children and Shiloh. Know this; JAH THE ALMIGHTY SHALL JUDGE AND NO-MAN.

I LOVE YOU.

I APOLOGIZE WITH ALL MY HEART, DURING THE MOST CHALLENGING TIME OF MY life, I ask only for YOU TO UNNASTAN. 33.

Samakatuwid magsisi at palayasin sa gayon na ang iyong mga kasalanan ay maaaring wiped-out
Mga Gawa 03:19

-J. Mayhem Lion

Als de zin door een vertaalmachine gaat, meldt deze dat er ‘Daarom bekeren en terug, zodat uw zonden mogen uitgewist’ in het Filipijns staat.