Matt Brown vs. Thiago Alves op UFC on FOX Sports 1 1

0
753
Bron: MMABoom
Bron: MMABoom
Bron: MMABoom

Het eerste gevecht voor het eerste UFC event op FOX Sports 1 is bekend. UFC president Dana White beloofde al ‘best television card we’ve ever done’ en heeft met Matt Brown tegen Thiago Alves een begin gemaakt. Dit meldt Ariel Helwani op MMAfighting.com.

De twee vechters zijn mondeling in overeenkomst gekomen voor een gevecht op 17 augusts in de TD Garden in Boston. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit gevecht op de main card belanden, mede doordat Brown’s laatste twee gevechten op de main card van FOX te zien waren. Brown zal tegen Alves proberen zijn goede reeks voort te zetten.

“The Immortal” won zijn laatste vijf gevechten in de UFC, waaronder twee keer op ‘big FOX’. Zijn laatste overwinning was op UFC on FOX 7 toen hij Jordan Mein via TKO in de tweede ronde versloeg. Het gevecht werd benoemd tot ‘Fight of the Night’, de eerste bonus in vijftien gevechten in de UFC voor Brown.

Thiago Alves zal voor het eerst weer vechten in de octagon sinds 3 maart 2012. Op UFC on FX 2 verloor de Braziliaan in de laatste minuut van Martin Kampmann. “Pitbull” leek de eerste twee rondes te hebben gewonnen en was op weg naar een overwinning. Maar de Braziliaan moest, met nog 48 seconde te gaan, afkloppen door een guillotine choke van zijn Deense tegenstander. Vanwege een knieoperatie is Alves al vanaf november herstellende en komt Thiago Alves 2.0 als een nieuwe vechter terug.