Matt Brown geblesseerd, vecht niet tegen Carlos Condit op UFC on FOX 9

0
611

Matt Brown

Dit zullen de liefhebbers niet leuk vinden. Matt Brown is geblesseerd en zal niet tegen Carlos Condit vechten op UFC on FOX 9. FrontRowBrian brak dit nieuws via Twitter als eerst, waarna Bleacher Report de dag erna het nieuws bevestigde en “The Immortal One” het ook zelf bevestigde via Twitter. Brown meldt zich zeven dagen voor het event af, waardoor Condit ook niet zal vechten op het event.

Hierdoor sluit Brown het jaar met een sisser af. In 2013 won “The Immortal One” zijn twee gevechten overtuigend en vestigde hij zich als ware contender in de UFC welterweight divisie. In april versloeg hij Jordan Mein op de main card van UFC on FOX 7 via TKO. Hiermee won hij de ‘Fight of the Night’-bonus. Hierna versloeg hij Mike Pyle binnen een minuut via knock-out op UFC Fight Night 26 voor alweer zijn zesde overwinning op een rij en zijn eerste ‘Knockout of the Night’-bonus. Door zijn zes overwinningen staat Brown momenteel negende op de UFC Rankings.

Als gevolg hiervan zal het gevecht tussen Mac Danzig en Joe Lauzon naar de main card opschuiven en zal het event volgende week elf gevechten bevatten. Dit bevestigde UFC on FOX via Twitter.

Volgens Ariel Helwani zal het mogelijk zijn dat Condit naar de main card van UFC 170 gaat tegen een andere tegenstander.