Massaro Glunder niet op GLORY 55

0
750
Foto: James Law, GLORY Sports International

Massaro Glunder vecht vrijdag niet. De vechter van Mike’s Gym zou in New York vechten op GLORY 55, maar GLORY maakt bekend dat er geen gepaste tegenstander kon invallen.

Glunder stond oorspronkelijk gepland tegen Kevin VanNostrand, maar doordat GLORY-vedergewichtkampioen Robin van Roosmalen zich afmeldde met een schouderblessure is de Amerikaan doorgeschoven naar het co-main event. Hierin vecht hij tegen Van Roosmalens oorspronkelijke tegenstander, Petchpanomrung Kiatmookao, voor de interim-GLORY-vedergewichttitel.

The Project verloor zijn laatste gevecht van Yasuhiro Kido via een discutabele diskwalificatie in Japan wegens clinchen. Daarvoor versloeg hij Victor Pinto op GLORY 51 in Ahoy om een verliesreeks van drie gevechten te doorbreken.

Zwaargewichten
Het hoofdkaart wordt aangevuld met een clash tussen zwaargewichten in Junior Tafa tegen Anthony McDonald. Deze partij stond gepland voor de GLORY 55 SuperFight Series, die nu in tact blijft met zes gevechten.

GLORY 55 sluit af met een gevecht voor de GLORY-middengewichttitel tussen kampioen Alex Pereira en uitdager Yousri Belgaroui, die voor de derde keer tegen elkaar vechten. De onderlinge stand na twee gevechten is gelijk: 1-1.