Marquardt vs. Akiyama en Struve vs. Browne

3
372

Nu Chael Sonnen geschorst is door de UFC is het gevecht met Yoshihiro Akiyama natuurlijk van de baan. “Sexyama” zal nu opnemen tegen Nate Marquardt bij UFC 128: Shogun vs. Evans. Dit evenement zal op 19 mei plaatsvinden.

“Nate The Great” en Akiyama kunnen beiden de winst goed gebruiken.. Akiyama heeft twee partijen op rij verloren en Marquardt verloor in november op een teleurstellende manier van Yushin Okami.

De Nederlandse Stefan Struve heeft ook een nieuwe tegenstander gevonden. Na zijn dominante winst over Sean McCorkle krijgt hij opnieuw een opkomende vechter voor zijn kiezen. Op 28 mei zal Struve het opnemen tegen de onverslagen Travis Browne. In oktober vocht Browne tegen Cheick Kongo en dat gevecht eindigde in een gelijkspel omdat Kongo herhaaldelijk de broek van Browne vast pakte.

3 COMMENTS

  1. Als ik het laatste gevecht van Browne bekijk, dan moet dit goed te doen zijn voor Struve

    Ik hoop op een overwinning voor Akiyama, hij heeft nu 3 gevechten gehad in de UFC en 3 Fight of the night awards mee naar huis genomen

    Ik vraag me af: als Akiyama voor de 3e keer op een rij verliest, wat voor heel veel vechters als de doodsteek heeft betekent, maar toch weer de fight of the night award krijgt, zal hij dan worden ontslagen of niet??