Moraes vs. Assuncao 2, Maia vs. Good op 2 februari in Fortaleza

0
169
Foto: WSOF

Het eerstvolgende UFC-evenement in Brazilië krijgt vorm. Op 2 februari houdt de UFC voor de derde keer een evenement in Fortaleza en er staan, tot nu toe, zeven gevechten gepland.

Het gevecht die het meest in het oog springt is op bantamgewicht: Marlon Moraes tegen Raphael Assuncao. Dit gevecht dient als de afsluiter van vijf ronden. De landgenoten vochten eerder tegen elkaar op UFC 212. Toen won Assuncao in drie ronden van Moraes, die toen zijn UFC-debuut maakte.

Brett Okamoto van ESPN kondigde dit gevecht aan.

Eerder op het evenement staat de terugkeer van Demian Maia gepland, maakt de UFC bekend. De routinier neemt het op tegen Lyman Good. Maia vecht voor het eerst sinds hij in mei verloor van Kamaru Usman op UFC Fight Night 129. Good won zijn laatste gevecht van Ben Saunders.

Een ander gevecht op weltergewicht gaat tussen Thiago Alves en Max Griffin. Alves vocht zijn laatste partij in Moskou, waar hij geklopt werd door Alexey Kunchenko. Griffin moest op UFC 226 zijn meerdere erkennen in Curtis Millender.

Combate maakte eerder melding van deze partij, net als een gevecht tussen Rogerio Bontorin en Magomed Bibulatov en een partij tussen Mara Romero Borella en Taila Santos.

De overige twee gevechten die gepland staan: Alexa Grasso vs. Marina Rodriguez en Junior Albini vs. Dmitry Sosnovskiy.

Het UFC-evenement in Fortaleza wordt het tweede UFC-evenement op het Amerikaanse ESPN+.