Mark Hunt-Derrick Lewis moet main event worden in Auckland

0
590
Foto: David Becker/Zuffa LLC via Getty Images

Mark Hunt en Derrick Lewis sluiten de UFC’s terugkeer in Nieuw Zeeland af, aldus MMAjunkie. Op 11 juni vechten de twee zwaargewichten waarschijnlijk in het main event van UFC Fight Night 110 in Auckland, hoewel er nog geen contract getekend is.

Lewis boekte zijn zesde overwinning achter elkaar op UFC Fight Night 105. In het main event versloeg hij Travis Browne via knock-out in de tweede ronde na een moeilijke eerste ronde. Momenteel staat hij zesde op de UFC-zwaargewichtranglijst.

The Black Beast daagde Hunt na die winst al uit. “Ik wil nog een zwaar gevecht voor de kampioen. Ik wil mensen laten weten dat ik alles heb om kampioen te zijn. En ik geloof dat Mark Hunt een van de taaiste vechters is”, aldus Lewis tegen MMAjunkie Radio.

Dit was voor UFC 209, waar Hunt verloor tegen Alistair Overeem. The Super Samoan ging hard knock-out in de derde ronde door een knie in clinch, waardoor hij nu nog medisch geschorst is. Door die verliespartij staat de voormalig K-1-kampioen zevende achter Lewis.

Auckland
UFC Fight Night 101 wordt het tweede UFC-evenement in Nieuw-Zeeland ooit. Op 28 juni 2014 organiseerde Auckland ook het eerste UFC-evenement met UFC Fight Night 43: Te Huna vs. Marquardt.