Mark Hunt geblesseerd, Struve vs. Lavar Johnson

4
647

Nog meer wijzigingen op de UFC 146 card. Mark Hunt heeft zich afgemeld voor zijn UFC 146 ontmoeting met Stefan Struve met een onbekende blessure. Met minder dan twee weken voorbereiding zal Lavar Johnson de Nieuw-Zeelander vervangen. Johnson vocht twee weken geleden nog tegen Pat Barry op UFC on Fox 3.

Na zijn overwinning op Cheick Kongo op UFC 144, en de Alistair Overeem situatie kwam er een grote online support voor Hunt om de plek in te nemen voor de UFC heavyweight titel. Uiteindelijk nam Frank Mir de plek in waardoor een serie aan verschuivingen plaatsvond. Het enige gevecht op de all-heavyweight card die nog niet gewijzigd was ging tussen Struve en Hunt.

Lavar Johnson hoopt tegen Struve zijn derde UFC overwinning te boeken. “Big” maakte zijn UFC debuut tegen Joey Beltran op de undercard van UFC on Fox 2. Deze won hij via knock-out waardoor hij de enige persoon is die Beltran via knock-out heeft weten te verslaan. Na deze overwinning mocht hij tegen Pat Barry zijn televisie debuut maken op Fox. Dit deed hij met stijl door “HD” ook via knock-out te verslaan. Beide knock-outs leverde hem Knock-out of the night bonusses op, waardoor Struve gewaarschuwd lijkt.

UFC 146 vindt plaats op 26 mei in Las Vegas met de eerste all-heavyweight main card. Door de 5734e wijziging op de card, hieronder de volledige fight card:

Main Event:
265 lbs.: UFC Heavyweight Champion Junior dos Santos vs. Frank Mir

Main Card:
265 lbs.: Cain Velasquez vs. Antonio Silva
265 lbs.: Roy Nelson vs. Dave Herman
265 lbs.: Shane del Rosario vs. Stipe Miocic
265 lbs.: Lavar Johnson vs. Stefan Struve

Preliminary Card:
145 lbs.: Diego Brandao vs. Darren Elkins
155 lbs.: Edson Barboza vs. Jamie Varner
185 lbs.: Jason Miller vs. C.B. Dollaway
155 lbs.: Paul Sass vs. Jacob Volkmann
170 lbs.: Dan Hardy vs. Duane Ludwig
205 lbs.: Glover Teixeira vs. Kyle Kingsbury
145 lbs.: Mike Brown vs. Daniel Pineda

4 COMMENTS