Mark Hunt en Marcin Tybura in main event UFC Fight Night Sydney

0
323
Foto: Josh Hedges Zuffa LLC via Getty Images

Marcin Tybura mag zich opnieuw bewijzen tegen een legende in het MMA. De Pool, die Andrei Arlovski in zijn laatste partij versloeg, vecht op 19 november in Sydney tegen Mark Hunt. Dit meldt MMAjunkie na berichten van Lowking.pl.

Hunt (43) doorbrak in zijn laatste gevecht een winloze reeks van twee gevechten. Nadat hij op UFC 200 verloor van Brock Lesnar (hoewel dat later veelbesproken werd omgezet naar een No Contest), moest hij het op UFC 209 afleggen tegen Alistair Overeem.

Tegen Derrick Lewis herstelde The Super Samoan zich. In Auckland won hij via TKO in ronde vier na een ware uitputtingsslag.

De twaalf jaar jongere Tybura gaat voor zijn vierde winst op rij. Na een verliezen UFC-debuut tegen Timothy Johnson, boekte Tybur twee overwinningen op rij via knock-out tegen Viktor Pešta en Luis Henrique.

In juni kwam daar zijn grootste winst tot nu toe bij: Op UFC Fight Night 111 in Singapore versloeg hij voormalig UFC-zwaargewichtkampioen Andrei Arlovski. Hierdoor staat hij tiende op de UFC-zwaargewichtranglijst, vier plekken onder Hunt.

Voor UFC Fight Night 121 in Sydney zijn officieel nog geen andere partijen aangekondigd.