Marc Duncan Highlight

9
2422

Eén van Nederlands meest explosieve MMA vechters is toch wel Marc Duncan. Op dit moment is hij Nederlands Kampioen MMA tot 75 kilo en mag hij tot de top van van Nederland gerekend worden. Op dit moment bouwt hij aan zijn nieuwe gym in Utrecht, waar zowel MMA als BJJ gegeven zal worden. Waarom je bij hem zou moeten trainen? Check deze highlight maar.

Marc Duncan is de reden dat de oprichters van MMAplanet überhaupt geïnteresseerd raakten in de sport, dus ga vooral die nieuwe gym een keer checken!

9 COMMENTS

      • In Nederland wordt sinds kort pas toegestaan dat er in een kooi gevochten wordt. NPU in Almelo is op dit moment het enige event waar een kooi staat. De rest van de gala’s gebruiken gewoon een ring. Erg gevaarlijk als je het mij vraagt.

  1. Heb allemaal te maken met de greco / grapplers/ bjj vechters uit amerika te maken…een kooi is meer voordeel voor hun.. De ring is voor een staande vechter beter maar in amerika zijn ze niet dom 😉

    Pride was gruwelijk heerlijk in de touwen hangen en gaan..!

  2. ik zie ook liever een kooi, geen rare shit met mensen die er bijna uit vallen, onder de touwen beschermd liggen o.i.d., er is zat mogelijkheid om staand te blijven vechten je moet nu toch best all round zijn om iets te kunnen maken.