Manny Pacquiao zegt dat gesprekken over gevecht met McGregor begonnen zijn

0
418
Foto: Getty Images

Mogelijk wordt het boksuitstapje van Conor McGregor niet eenmalig, aldus bokslegende Manny Pacquiao. De Filipijn zegt dat de eerste gesprekken over een gevecht met Notorious begonnen zijn, aldus AFP.

Desodanks zijn de gesprekken nog niet heel ver. “Als we kunnen onderhandelen, is er geen probleem. Dan is het oké voor ons allebei”, aldus Pacquiao.

Op de vraag of er contact is geweest tussen beide kanten zegt Pacquiao: “In eerste instantie, maar we hebben nog geen vervolg gehad. Het ligt eraan of ze een tegenstander voor mij kunnen garanderen rond april.”

McGregor maakte in augustus zijn boksdebuut tegen een andere legende in Floyd Mayweather, die Pacquiao nog versloeg in mei 2015. Dit was zijn meest recente gevecht: de laatste MMA-partij van de UFC-lichtgewichtkampioen vond plaats in november 2016 op UFC 205.

Pacquiao vocht zijn laatste partij in juli tegen Jeff Horn in Brisbane. PacMan verloor via een controversieel jurybesluit.

White reageert
UFC-president Dana White verwijst alle gesprekken naar het rijk der fabelen en geeft ook een harde waarschuwing. “Dat zou raar zijn, omdat Conor bij ons onder contract staat. Als het klopt, klaag ik Manny Pacquiao en wie hem ook vertegenwoordigd aan. Ik ga er dus vanuit dat het niet klopt”, aldus White aan MMAJunkie na UFC Fight Night 123 in Fresno.