'Melendez, Rockhold opnieuw geblesseerd'

1
415

Het lijkt erop dat Strikeforce niets gegund is. Voor de laatste card op 12 januari 2013 stonden drie titelgevechten gepland, maar twee titelhouders hebben zich al afgemeld. Lightweight champion Gilbert Melendez zit nog steeds te sukkelen met zijn schouderblessure, terwijl Rockhold een polsblessure te verduren heeft gekregen.

Tatame meldt dat Melendez nog steeds niet hersteld is van zijn blessure die hij eerder opliep. Dana White praatte eerder in een fanchat dat Melendez nog steeds geblesseerd is, en volgens Tatame is dit nu bevestigd door trainer Cesar Gracie. “El Nino” zou het opnemen tegen Pat Healy in de main event van de Strikeforce: Champions, maar voor de tweede keer gaat het gevecht niet door. Healy en Melendez zouden het eerder tegen elkaar opnemen in september, maar door dezelfde blessure aan Melendez ging dat gevecht toen niet door waardoor die hele Strikeforce card afgelast werd.

The MMA Corner meldt dat ook Rockhold geblesseerd is. Rockhold zou het opnemen tegen Lorenz Larkin, maar een nieuwe blessure gooit opnieuw roet in het eten. Larkin en Rockhold stonden oorspronkelijk gepland om het in november tegen elkaar op te nemen, maar toen moest de middleweight champion afmelden met dezelfde polsblessure. Nadat eerder Frank Mir geblesseerd raakte op die card en daarna ook Rockhold ging ook de stekker uit dat event.

1 COMMENT

  1. Ik kreeg het idee dat ze niet hun laatste gevecht in Strikeforce willen verliezen en de boeken ingaan als de laatste houder van belt in Strikeforece.

    Maar ze zullen vast wel gecheckt worden door allerlei medici. Al met al kan het me niet zo heel veel boeien, nooit fan geweest van Melendez of Rockhold.