‘Little Nog’ geblesseerd, Nog geen vervanger bepaald

3
505

Nadat o.a. Phil Davies en Vladimir Matsyushenko geblesseerd zijn afgehaakt voor UFC 133 voegt zich daar nu een nieuwe naam bij: Antônio Rogério Nogueira, aka ‘Little Nog’, heeft een schouderblessure opgelopen en kan daardoor niet tegen Rich Franklin uitkomen. Er is op dit moment nog geen vervanger aangewezen. Dana White heeft dit ook kunnen bevestigen en is op dit moment bezig met een vervanger.

Hiermee gaat de trend met lichtzwaargewichten die geblesseerd raken dus verder. Nadat Phil Davies geblesseerd raakte, kon er gelukkig wel een vervanger worden opgeroepen in de persoon van Tito Ortiz. En nadat Matsyushenko een blessure opliep in training was het Matt Hamill die de plek van hem in nam, en nu dus tegen Alexander Gustafsson gaat. Nu is het dus speculeren geblazen over wie de vervanger van Nogueira gaat worden. Zou Machida zijn slechte imago, na het ‘Anderson Silva geld’, misschien willen verbeteren door nu wel in te stappen tegen Franlin?

3 COMMENTS

  1. Machida – franklin zou wel een toffe rematch zijn, maar ik denk dat Machida het gevecht niet gaat aan nemen, waarschijnlijk voor het te korte voorbereiding tijd.
    ben nieuwsgierig wie ze gaan vinden voor de match up.

  2. Net gelezen dat de hele match vervalt, en dat Sexiyama – Belfort de co-main event wordt, mischien met een beetje geluk mag Franklin het alsnog opnemen tegen Lil Nog in ufc 134….of tegen machida.