Lil’ Nog vs. Rashad Evans gepland voor super bowl weekend

0
473

Rashad Evans zal nog niet naar middleweight gaan. De voormalig UFC light heavyweight champion zal het namelijk 2 februari, op het jaarlijkse UFC event tijdens het super bowl weekend, opnemen tegen Antônio Rogério Nogueira. Om welk event het hier precies gaat is nog niet bekend.

Rashad Evans flirtte na zijn verlies tegen Jon Jones met een overstap naar middleweight. “Suga” zou het namelijk heel graag tegen Anderson Silva willen opnemen. Evans zal voor het eerst sinds UFC 145 in april weer in de octagon stappen tegen de kleinere Nogueira broer.

Lil’ Nog vocht voor het laatst tegen Tito Ortiz op UFC 140. Dit gevocht won hij vrij snel via TKO in de eerste ronde. Nogueira’s stoten naar het lichaam zouden teveel worden voor Ortiz waardoor de scheidsrechter er een einde aan maakte na 3 minuut 15. Nogueira zou het daarna in Zweden opnemen tegen Alexander Gustafsson, maar moest vanwege een blessure aan zijn knie afhaken. Nadat bekend werd dat Chael Sonnen het tegen Jon Jones zou opnemen bood hij nog tevergeefs aan om het tegen Forrest Griffin op te nemen, maar die plek zou opgevuld worden door Phil Davis.

Zal Evans het gevecht staande houden tegen Nogueira?