Lauzon vs. Johnson officieel voor UFC on FOX Sports 1 1

0
590

JoeLauzon3

Joe Lauzon zal het in zijn thuisstad Boston opnemen tegen Michael Johnson, aldus MMAweekly.com. Op 17 augustus zal FOX Sports 1 voor het eerst de lucht in gaan en hier gaat de UFC deel van uitmaken met UFC on FOX Sports 1 1. Met Lauzon tegen Johnson is het tweede gevecht van de card bekend gemaakt.

Lauzon vocht voor het laatst op UFC 155 tegen Jim Miller. In een ‘Fight of the Year’ kandidaat met genoeg bloed en spanning, verloor Lauzon via unanimous decision. Lauzon gaf eerder al aan graag in zijn thuisstad te willen vechten. Hierbij werden namen als Diego Sanchez en Pat Healy genoemd als mogelijke tegenstander. De laatste keer dat Lauzon vocht in Boston was op UFC 118, de eerste andere keer dat de UFC in de hoofdstad van Massachusetts was. Toen won hij via armbar in de eerste van Gabe Ruediger.

Michael Johnson vocht voor het laatst op UFC on FUEL TV 9 tegen Reza Madadi. Johnson verloor dit gevecht via D’arce choke in de derde ronde. Johnson lijkt tegen Lauzon voor zijn baan te moeten vechten nadat hij eerder op UFC 155 verloor van Myles Jury via unanimous decision.

Naast Lauzon vs. Johnson werd al eerder bekend dat Matt Brown en Thiago Alves het tegen elkaar zullen opnemen. Dit gevecht is nu ook officieel gemaakt. Er is nog geen update over een mogelijke gevecht tussen Chael Sonnen en Wanderlei Silva.