Koscheck vs. Hendricks, Belcher vs. Palhares toegevoegd aan UFC On Fox 3

4
500

De aankomende UFC On Fox card loopt vol, en het ziet er naar uit dat de UFC een card heeft gemaakt om van te watertanden! De main event is al eerder bekend gemaakt met een gevecht tussen Nate Diaz en Jim Miller. De meest in het oog springende matches die daaraan zijn toegevoegd zijn die van middengewichten Alan Belcher tegen Rousimar Palhares, en weltergewichten Jonhy Hendricks tegen Josh Koscheck.

Josh Koscheck hoopt met dit gevecht wraak te kunnen nemen op de man die zijn goede vriend Jon Fitch in twaalf seconden KO sloeg. Hoewel Koscheck American Kickbox Academy heeft verlaten door ruzie met oprichter Javier Mendez, is hij nog steeds goede vrienden met elk ander lid van het kamp. Koscheck was tegen UFC 143 nog succesvol tegen Mike Pierce die hij won via een discutabele split decision. Johny Hendricks hoopt met een overwinning op “Kos” dichterbij een titelgevecht te komen.

Middengewicht contenders Alan Belcher en Rousimar Palhares zullen ook tegen elkaar in actie komen. Beide hebben op dit moment drie overwinningen op een rij en zullen er dus alles aan doen om dit uit te breiden naar vier en een titelgevecht met Anderson Silva af te dwingen. Rousimar Palhares wordt nu al gezien als een bedreiging voor de huidige kampioen met zijn sterke submissions. Deze demonstreerde hij nog in zijn laatste gevecht tegen Mike Massenzio. De kleine middengewicht zal tegen Belcher zijn handen vol krijgen. De grote middengewicht was voor het laatst nog succesvol tegen Jason McDonald na een afwezigheid van 16 maanden door een oogblessure.

De volledige card ziet er op dit moment als volgt uit:

Main Event:
Lightweight bout: Nate Diaz vs. Jim Miller

Welterweight bout: Josh Koscheck vs. Johny Hendricks
Middleweight bout: Alan Belcher vs. Rousimar Palhares
Heavyweight bout: Pat Barry vs. Lavar Johnson
Lightweight bout: Tony Ferguson vs. Dennis Hallman
Flyweight bout: John Dodson vs. Darren Uyenoyama
Welterweight bout: John Hathaway vs. Pascal Krauss
Lightweight bout: Danny Castillo vs. John Cholish
Middleweight bout: Mike Massenzio vs. Karlos Vemola
Flyweight bout: Louis Gaudinot vs. John Lineker

4 COMMENTS