King Mo tekent bij Bellator en TNA Impact! Wrestling

1
790

King Muhammed Lawal zal binnenkort niet alleen meer in een kooi te bewonderen zijn, maar ook in een pro wrestling ring. De voormalig Strikeforce light heavyweight champion heeft een contract getekend met Bellator en TNA Impact!. Mo zal dus niet alleen blijven trainen in MMA, maar gaat ook de fijne kneepjes van het professioneel worstelen leren.

http://youtu.be/ZYrC8FcmCeM

TNA is één van de grotere pro wrestling organisaties in de wereld, waardoor het opvallend is dat ze King Mo inlijven om te worstelen in hun organisatie, aangezien hij nauwelijks tot geen ervaring heeft in pro wrestling. Lawal schuift niet onder banken of stoelen een groot worstel fan te zijn en heeft zelfs try-outs gedaan voor WWE. Toentertijd verkoos hij MMA boven pro wrestling.

Bellator zal vanaf 2013 ook op Spike TV te zien zijn, terwijl TNA er al een tijdje te bewonderen is. Verwacht wordt dat hij zal meedoen aan een Bellator tournament en die waarschijnlijk ook zal winnen aangezien de light heavyweight roster in Bellator niet van heel hoog niveau is.

Mo werd ontslagen door Zuffa nadat hij geschorst werd vanwege anabole steroïden na zijn gevecht met Lorenz Larkin op Strikeforce: Rockhold vs. Jardine. Na zijn zitting met de Nevada State Athletic Commission (NSAC) noemde hij Pat Lundvall, één van de commissarissen van de NSAC, een ‘racist bitch’ op twitter. Op dit moment is hij nog geschorst tot september en moet Mo ook nog herstellen van een knieblessure.