Khabib Nurmagomedov daagt Floyd Mayweather uit, “Money” reageert

0
461
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Khabib Nurmagomedov noemde zichzelf in aanloop naar het gevecht met Conor McGregor de Floyd Mayweather van de MMA-wereld en nu heeft hij zijn pijlen ook gericht op de bokser waar hij deze bijnaam van heeft.

Nurmagomedov won op UFC 229 van Conor McGregor, ook de meest recente tegenstander van Mayweather, en gaat nu voor een bokspartij met Money te gaan. De UFC-lichtgewichtkampioen daagde Mayweather dit weekend in het Russische Jekaterinenburg uit.

“Hey, laten we het doen, Floyd. We moeten nu vechten. 50-0 tegen 27-0. Twee gasten die nooit verliezen. Kom op. Waarom niet? In de jungle is er maar een koning. Een koning. Natuurlijk ben ik de koning omdat hij McGregor niet neerkreeg, maar ik deed dat makkelijk. Kom op”, aldus Nurmagomedov terwijl hij naast Leonard Ellerbe, CEO van Mayweather promotions, staat.

‘Pak je chequeboek!’
De reactie van Mayweather liet niet lang op zich wachten. Op social media zette hij een foto van een artikel gebaseerd op de quotes van The Eagle met het bijschrijft: “CBS, Showtime en MGM Grand, pak je chequeboek erbij!”