Ken Shamrock vs. James Toney?

8
2023


James Toney met zijn grote mond komt terug! Althans dat gerucht gaat de ronde. MMA legende Ken Shamrock (28-15-2) en James Toney (0-1-0) schijnen akkoord te zijn met een gevecht ergens in de herfst. Waar en wanneer dit precies plaats gaat vinden is nog onduidelijk, maar ik denk dat heel MMA land al wel een kant gekozen heeft.

De bokskampioen James ‘Lights Out’ Toney verloor afgelopen augustus van Randy Couture door middel van een submission na hem uitgedaagd te hebben voor een MMA wedstrijd. Toney was er namelijk van overtuigd dat hij als bokser een MMA’er wel even tegen de grond zou slaan. MMA’ers waren namelijk mietjes die alleen maar knuffelden op de grond. Randy Couture heeft Toney even de fijne kneepjes geleerd en laten voelen wat een choke met je doet.

Weinig mensen verwachte Toney nog terug te zien in een MMA gevecht, maar deze mensen hebben zich vergist. Het zou wel mooi zijn! Wat willen we nu zien gebeuren met James Toney? The best boxer in the world.. period! Laat het weten in de comments.

8 COMMENTS