Kampmann vs. Condit 2 main event op UFC on FOX Sports 1 #2

0
629

Carlos Condit 7

Carlos Condit krijgt de rematch die hij al een lange tijd wil. “The Natural Born Killer” zal het in de main event van UFC on FOX Sports 1 #2 opnemen tegen Martin “The Hitman” Kampmann, aldus Fox Sports. Dit event zal op 28 augustus in de Bankers Life Fieldhouse in Indianapolis plaatsvinden.

Kampmann en Condit vochten in de main event van UFC Fight Night 18 voor het eerst tegen elkaar. Condit maakte toen zijn debuut na een succesvolle tijd bij de WEC. In die organisatie werd hij kampioen en hield hij die kampioenschap tot de WEC-welterweights bij de UFC werden ondergebracht in 2009. Kampmann won via minimaal verschil op split decision na een close gevecht (2X 29-28, 1X 28-29).

Condit is de huidige nummer 2 in de UFC Rankings achter de twee vechters van wie hij zijn laatste gevechten verloor: kampioen Georges St-Pierre en number 1 contender Johny Hendricks. Een mogelijke rematch met Nick Diaz werd ook genoemd als volgende gevecht voor Condit. Kampmann staat op nummer 7 na hard knockout te zijn gegaan tegen diezelfde Hendricks op UFC 154.

Twee andere gevechten zijn ook al genoemd, maar moeten nog bevestigd worden door de UFC. TUF 17 deelnemer Robert “Bubba” McDaniel zal het opnemen tegen Magnus Cedenblad, aldus Ataque total. De winnaar van TUF 17, Kelvin Gastelum, zal ook in actie komen op het event. Hij zal een gewichtsklasse lichter gaan vechten op welterweight tegen Paulo Thiago, aldus MMAfighting.com.