Kamp Gonzaga gaat klacht indienen na verliespartij

5
506

Travis Browne won op de finale van The Ultimate Fighter finale van afgelopen zaterdag snel via knockout van Gabriel Gonzaga. Gonzaga drukte “Hapa” tegen de kooi aan, waarna Browne met zijn ellebogen “Napao” knockout maakte. Na de verliespartij maakte Marco Alvan, de BJJ-trainer van Gabriel Gonzaga bij Team Link, bekend dat het goed met zijn pupil gaat, maar dat ze de beelden van het gevecht gaan onderzoeken.

Alvan postte dit op zijn Facebook en zette hier de volgende video bij.

I need to review it to count how many illegal elbows but Its a fact that it was illegal.
I contacted Keith Kizer head of Nevada Athletic Comission and he told me to file a complaint and he would review it.

I true believe it was illegal. I never complaint about a losses who knows me know that I handle it good but illegal we can not accept.

http://youtu.be/vxZkWcO1DtY

Browne werd wel als winnaar aangewezen en hield hier nog de Knockout of the Night bonus aan over. Terecht of niet?

5 COMMENTS

  1. Hij lijkt inderdaad wel op zijn achterhoofd/in zijn nek te zitten!?
    Ik moet ook zeggen dat ik het op het moment dat ik de partij keek, het een hele onverwachte KO vond. Dit zou misschien verklaren waarom. Dus ik geef de klacht wel een goede kans van slagen.

  2. Hij was hier al wel out. Wat ik uit de beelden haal is dat de eerste 3 albows legaal zijn. Bij de 3de elbow zie je Gonzaga al door zijn knieën zakken. En daarna volgen er (wat ik denk te zien) 2 illegale Elbow strikes.

    Ben erg benieuwd hoe het geweest zijn als hij was gestopt na die 3 eerste elbows.
    We zullen het alleen nooit weten..

  3. Ja Gonzaga was hartstikke out bij de 2e elbow en de derde was nog legaal. Daarna zakte hij in en draaide zijn hoofd. Het was zeker een onverwachte KO en jammer dat ze dat teniet willen doen op deze manier. De laatste twee elbows zagen er wel naar uit zo op de nek en dat had niet mogen gebeuren..