Kamp Condit niet blij met GSP vs. Nick Diaz

2
418

Nog meer onrust in Greg Jackson’s gym of lijkt dat maar zo? Voor degene die het gemist hebben in het kort: Nick Diaz neemt de plek in van Carlos Condit tegen George St. Pierre voor de UFC weltergewicht titel nadat Diaz BJ Penn versloeg. Malki Kawa, de manager van Condit, is niet tevreden en deelde dat met de wereld via twitter:

“Last I checked, ‘Carlos is the harder fight.’ So I guess now he’ll fight Nick. Wasn’t our choice and def not happy. BUT It is what it is, and we’ll figure some things out. In the mean time, I’m sure @danawhite Is going to make it worth his while ;).”

Kawa, manager van meerdere UFC sterren, verduidelijkte alles in The MMA Hour. Hij vertelt hierin dat Condit’s titelgevecht zeker was en dat Condit mogelijk nog steeds gaat vechten op dezelfde avond als GSP tegen ‘iemand met gekruld blond haar’.

Hier het interview in The MMA Hour met Ariel Helwani:

2 COMMENTS

  1. wie zou dat nou zijn 😛 haha. wel lullig voor condit, maar was te verwachten, het was voor mij in ieder geval duidelijk dat condit niet ‘the harder fight’ is. Ik hoop dat GSP KO word geslagen door Nick