Josh Rosenthal wacht celstraf na vondst van marihuanaplantage

1
406

Josh Rosenthal

Scheidsrechter Josh Rosenthal wacht een celstraf nadat hij heeft toegegeven meegewerkt te hebben aan het houden van een grote marihuanaplantage. De plantage werd gehouden in een warenhuis en stond gedeeltelijk op de naam van de scheidsrechter. Hierdoor heeft hij voorlopig zijn taken als scheidsrechter opzij gezet. Dit meldt MMAjunkie.com.

Veteran MMA referee Josh Rosenthal awaits sentencing after pleading guilty to conspiracy to manufacture and distribute marijuana and possession with intent to distribute.

Een jaar geleden werden er in een warenhuis 1.356 marihuana planten gevonden met een straatwaarde van meer 6 miljoen dollar. Rosenthal was al een periode niet actief in het MMA-circuit, maar zei nooit iets over problemen met de wet. Eerder deze maand vertelde hij aan Bloody Elbow dat hij afwezig was vanwege een stafylokokkeninfectie (staph infection).

In januari ging hij akkoord met een deal die hem een straf van tien jaar en een boete van 10 miljoen dollar bespaarde. Nu wordt er een straf van 37 maanden, boetes en vijf jaar voorwaardelijk geadviseerd. Op 17 mei zal hij weer voor de rechtbank moeten verschijnen.

1 COMMENT

  1. In UFC undisputed 3 kies ik toch nog altijd voor Josh XD

    Zonde om toch een ‘droombaan’ waar veel mensen hopen dat zij dit mogen doen, laten vallen voor wat wiet, en extra centjes.

    Verdien je als reff van MMA organisaties dan toch niet genoeg?