Josh Koscheck vervangt Diego Sanchez tegen Matt Hughes

2
597


Josh Koscheck zal, zoals verwacht, de vervanger zijn van Diego Sanchez. De TUF 1 veteraan zal zijn plek innemen van de co-main event tegen Matt Hughes. UFC 135 is op 24 september, wat dus betekent dat de terugkerende Koscheck 2,5 week heeft om zich voor te bereiden tegen de Hall of Famer.

Koscheck komt af van zijn verliespartij tegen Georges “Rush” St-Pierre van UFC 124. “Rush” jabte zich hiermee naar een overwinning, en liet hierbij Josh Koscheck met een gebroken jukbeen achter. Het was zelfs zo erg dat Koscheck niet kon joggen of trainen door de operatie die hij had ondergaan aan zijn oog en jukbeen.

Nu krijgt “Kos” dus een match die hij al heel lang wilde. Verwacht werd dat Koscheck een gewichtsklasse omhoog zou gaan. Mede omdat hij en Stephan Bonnar nog een appeltje te schillen hebben over een rechtszaak. Nu lijkt het er dus op dat Koscheck een tweede gooi gaat doen richting een titelgevecht in de weltergewichtsklasse.

2 COMMENTS

  1. Hij is een cardio beest dat weten we maar hij heeft lang niet kunnen trainen dus ik wil wel eens zien of hij klaar zal zijn op 24 sept met de korte voorbereid periode en een gevecht tegen stephan had ik ook graag gezien