Jose Aldo toegevoegd aan UFC 129

4
518

UFC Featherweight kampioen Jose Aldo is officieel toegevoegd aan het rijtje namen voor UFC 129 in Toronto. Op 30 april zal hij daar hoogstwaarschijnlijk in de Co-main event staan voordat George St. Pierre en Jake Shields om de Welterweight titel gaan strijden.

Dit heeft Dana White bekend gemaakt tijdens de pers conferentie voorafgaand aan UFC: Fight for the Troops 2. Oorspronkelijk zou de laatste Featherweight kampioen van de WEC op UFC 125 zijn UFC debuut maken, maar moest afhaken vanwege een nek blessure.

De tegenstander van “Scarface” is nog niet bekend. Zijn oorspronkelijke tegenstander op UFC 125, Josh Grispi, zal niet voor de titel strijden aangezien Aldo’s vervanger Dustin Poirier hem versloeg met een unaminous decision. Waarschijnlijk wordt zijn tegenstander Mark Hominick, die onlangs George Roop versloeg.

Op de main-card van UFC 129 staat naast Aldo, GSP en Shields ook Randy Couture die het opneemt tegen Lyoto Machida, Matt Hamill tegen Phil Davis en Rory Macdonald zal proberen Nate Diaz te verslaan. UFC 129 zal het eerste UFC event zijn in Toronto en er wordt verwacht dat het de grootste tot nu toe zal worden.

Dit artikel is geschreven door Kris Dekker.

4 COMMENTS

  1. Beter dat Machida eindelijk weer eens gaat winnen op de manier hoe hij Thiago Silva en Rashad Evans overwon, heb gehoord dat Dana himself heeft laten weten dat als Machida niet wint hij ge-cut wordt van de UFC.

    • Dat van Rampage vond ik niet echt een verlies, Hij had hem eind 2de ronde en geheel 3de ronde gedomineerd, zelfs rampage dacht dat hij verloren zou hebben toen de laatste ronde over was.

      Naar mijn mening was dit gewoon een verkeerde beslissing (zoals die wel eens vaker wordt gemaakt in de ufc), raar dat Dana ook een Rematch tussen die twee uitsloot. Naja, Ik vind lyoto één van de interessantere vechters in de ufc met z’n snelle reflexen en die dodelijk accurate stoten, waarmee hij Rashad (en bijna rampage) knockout mepte. het zou zonde zijn als dana hem zou cutten.