Jose Aldo geraakt door auto op motor

1
1464

Bijna nog een blessure aan de lange ziekenlijst van de UFC. UFC 153 main eventer Jose Aldo is tijdens een ritje op de motor geraakt door een auto. Er is niks mis met “Scarface” maar coach Andre Pederneiras heeft zijn pupil aangeraden om de komende tijd maar met het openbaar vervoer te reizen. Fighters Only zei het volgende:

Teammates Luis Ramos and Alexandre Baixinho, who live close to the place where “Scarface” was involved in the car crash, showed up immediately and took Aldo to the gym for a meet with head coach Andre Pederneiras.

After checking that everything was OK with Jose, “Dede” recommended his athlete only to take taxis until October 13th, the date in which he will face off Frankie Edgar.

De gevolgen konden dus veel erger zijn. Een voorbeeld hiervan is Frank Mir die meer dan een jaar moest herstellen van zijn blessure en zijn UFC heavyweight titel noodgedwongen moest opgeven. Of Brock Lesnar die met zijn motor tegen een minivan aanreed waardoor zijn tryouts voor de Minnesota Vikings bijna niet door konden gaan.

1 COMMENT