Jones-Teixeira niet meer de main event op UFC 169

0
484

Jon Jones 9

Jon Jones en Glover Teixeira zullen nog wel gaan vechten, maar niet in de main event van UFC 169. Dana White heeft bekend gemaakt via de media op maandag, hoewel het eerder wel is bevestigd. White zegt dat het nooit een ‘done deal’ is geweest en dat de PR-afdeling van de UFC dit nooit hadden mogen plaatsen en dat het gevecht later zal plaatsvinden:

“That was never, ever a done deal. That’s going to be later. That was never a done deal. Our (public relations) people put it out, and they shouldn’t have.”

Afgelopen donderdag werd bekend gemaakt dat Jones en Teixeira tegen elkaar in de main event zouden gaan staan van het jaarlijkse Super Bowl Weekend event van de UFC. Tegelijkertijd werd ook bekend dat het gevecht tussen Alistair Overeem en Frank Mir hier ook naartoe verplaatst werd vanaf UFC 167. UFC 169 zal op 1 februari plaatsvinden in Newark. In hetzelfde weekend op zondag zal de Super Bowl in New Jersey plaatsvinden.

Wanneer Teixeira en Jones wel zullen gaan vechten is nog niet bekend. Andere gevechten naar Overeem-Mir voor UFC 169 zijn ook nog niet bekend gemaakt.