Jones pakt overvaller paar uur voor titelgevecht

1
709

Jon Jones slaapt niet. Hij wacht. Wanneer Jon Jones bloed gaat geven weigert hij de naald en vraagt hij om een pistool en een emmer. Jon Jones is de reden dat Waldo zich heeft verstopt. De evolutietheorie bestaat niet. Er is alleen een lijst van organismen die Jon Jones toestaat om te leven. Jon “Bones” Jones pakt een overvaller, die een oud vrouwtje heeft beroofd en wint later op de avond de UFC light heavyweight titel. Jon Jones is mijn held.

Eerst dacht ik dat het een grapje was, maar het blijkt echt waar te zijn. Een paar uur voordat Jon Jones de UFC light heavyweight titel won door Mauricio Rua volledig te slopen, heeft hij een overvaller gepakt die het navigatiesysteem van een oud vrouwtje had gestolen.

Toen hij samen met zijn trainers Greg Jackson en Mike Winklejohn (coolste achternaam in de MMA wereld) aan het mediteren was, zag “Bones” dat er een oud vrouwtje in nood was. Hij bedacht zich geen moment en samen met zijn trainers ging hij achter de vermeende dief aan. Jones haalde de man in en schopte zijn benen onder hem vandaan, waarna Greg Jackson bovenop de dief sprong en een armbar aan legde.

Ik vraag me dan gelijk af waarom Jackson besloot een armbar te doen, terwijl een rear naked choke iemand veel sneller uitschakelt. Maar laten we eerlijk zijn… Ik ben dan ook niet één van de beste MMA trainers van de wereld. Anyhow. Hier is de foto:

Die overvaller heeft wel pech, zeg. Een armbar krijgen van de meest succesvolle MMA trainers van de wereld is al erg, maar hij krijgt tegelijk een leglock van de toekomstige UFC light heavyweight kampioen.

Op Twitter legt Jones de situatie uit.

So while we were at the park today a crack head smashed this old ladys car window and took off running with her gps just as we were pulling up. … right away….Coach Wink goes after this guy. Without hesitation, Coach Jackson went after him…I was shocked and stood there for a second … then I threw my phone down and went with my coaches. Before you know it, we’re sprinting up a steep hill chasing after him. … I turned the jets on….we caught the guy. We got the lady’s gps back. … It feels so good to help others. It gives me power and energy. … Coach Jackson is a hero! … I caught him….Coach Jackson finished him. … #crackheadshavenocardio

En Greg Jackson legt het in dit filmpje nog even uit.

En de press conferentie.

1 COMMENT

  1. Jones is echt de nieuwe held binnen de UFC. Ik moet nog iemand horen die hem niet goed vindt, niet mag of gewoon echt een klojo vindt.
    Leuke intro ook van het verhaal 🙂 Klopt wel een beetje met wat voor status Jones kan gaan krijgen als ik z’n 1ste titledefence wint.