Jon Jones vs. Glover Teixeira niet de main event op UFC 170

0
573

Jon Jones

Jon Jones zal zijn titel tegen Glover Teixeira niet op UFC 170 verdedigen. UFC officials maakte bekend dat dat de UFC Light Heavyweight Champion zijn titel in de main event zou verdedigen, maar dit is door Dana White ontkracht na de persconferentie van UFC 167. Hierbij maakte hij ook duidelijk aan journalisten ter plekke dat Jones niet geblesseerd is:

“I told you yesterday that Jones will fight on Feb. 22. He won’t fight in Feb. 22. He just pulled out of the fight. He’s not fighting Feb. 22. He’s not injured.”

Dit is de tweede keer dat dit gevecht verplaatst is. Jon Jones maakte eerst aan Dana White duidelijk graag in de main event van UFC 169 te willen vechten tijdens het weekend van de Super Bowl op 1 februari. Dit was toen logisch aangezien “Bones” uit de omgeving komt. Ook maakte hij dit duidelijk nadat hij erg heilig van overtuigd was dat hij Alexander Gustafsson op UFC 165 had verslagen. Na zijn laatste titelgevecht tegen de Zweed was er nogal wat controversie omdat velen vonden dat Jones had verloren. Maar na een paar keer kijken is Jones ervan overtuigd dat hij de rechtmatige winnaar is.

Het titelgevecht zal wel plaatsvinden in maart, maar wanneer precies is nog niet bekend. Ook is er nog geen nieuwe main event.