Jon Jones en Rashad Evans drama

6
420

Misschien had je het al door. Jon Jones en Rashad Evans hebben ruzie. De oud teamgenoten kunnen niet meer door één deur, sinds Jon Jones light-heavyweight kampioen van de UFC geworden is.

Onlangs werd bekend dat Jones toch geen operatie aan zijn hand nodig heeft en Evans reageerde daar weer op door te stellen dat Jones hem ontwijkt. Nou kan je veel zeggen van Jones, maar ik kan me niet voorstellen dat hij bang is voor Rashad. Zeker niet na wat hij met Ryan Bader en Mauricio Rua gedaan heeft.

Een paar dagen geleden kwamen de twee kemphanen elkaar tegen in een club in Las Vegas en daar liet “Bones” Evans weten dat hij heel graag tegen hem wil vechten. Helaas zal Evans eerst langs Phil Davis moeten komen om opnieuw een titelshot te krijgen.

6 COMMENTS

  1. Ik snap wel hoe Evans zich genaaid voelt, maar die man moet gewoon gaan vechten en zijn titelshot verdienen ipv een jaar niet vechten en verwachten dat die wel weer een titelshot krijgt.

  2. Ik vind dit maar een vaag gedoe allemaal. Evans kan niet tegen Shogun vechten. Jones mag zijn plek in nemen, Evans moedigt hem aan. Hij wint hem, hij moet uiteraard tegen Evans, vind Evans hem een eikel en een backstabber.

    Misschien had hij niet door dat Jones misschien wel kon winnen van Shogun op dat moment ofzo, en had hij niet door dat hijzelf de meest logische tegenstander voor Jones is :S