Jon Jones denkt dat Brock Lesnar niet zijn volgende tegenstander wordt

0
533
Foto: Al Bello/Zuffa LLC via Getty Images

Sinds UFC 214 is Jon Jones weer UFC-lichtzwaargewichtkampioen. Hij versloeg Daniel Cormier in een verhit gevecht via knock-out en daagde direct na de winst voormalig UFC-zwaargewichtkampioen Brock Lesnar uit. Toch denkt Bones dat hij voorlopig moet wachten op Lesnar.

Jones was te gast op Good Morning America om te praten over zijn winst en de toekomst. Op de vraag of Lesnar daadwerkelijk zijn volgende tegenstander wordt had hij geen concreet antwoord: “Ik weet het niet. Het duurt waarschijnlijk nog even voordat Brock Lesnar weer mag vechten. Ik wacht op dit moment op de UFC om andere ideeën aan te horen.”

Lesnar kondigde in februari zijn pensioen aan van MMA. Hierdoor werd de restant van zijn eenjarige dopingschorsing die hij kreeg na UFC 200 bevroren, dus moet hij nog minstens vijf maanden wachten voordat hij terug de kooi in mag.

De oud-kampioen werd geschorst wegens clomifeen, een aromataseremmer die vaak in combinatie met anabole steroïden wordt gebruikt.

In de week van UFC 214 liet Lesnar weten dat hij toch nog te porren voor een partij met Jones, vertelde hij aan AP. Het duurde dan ook niet lang na Jones’ uitdaging in de kooi tot Lesnar een respons gaf waarin hij de partij min of meer aannam.