Johnson vs. Guillard door blessure Ross Pearson

0
559

Michael Johnson

De rematch tussen Melvin Guillard en Ross Pearson is uitgesteld door een knieblessure aan Pearson. Hierdoor zal Michael Johnson het tegen Guillard opnemen op UFC Fight Night 37 in Londen, aldus UFC officials. Het event op 8 maart in de O2 Arena plaatsvinden waarin dit gevecht tussen lightweights als co-main event zal dienen.

Michael Johnson won op indrukwekkende wijze zijn laatste gevecht tegen subtopper Gleison Tibau via knock-out in de tweede ronde. “The Menace” won zijn laatste twee gevechten tegen Tibau en Joe Lauzon na twee teleurstellende verliespartijen tegen Myles Jury en Reza Madadi. Met zijn overwinningen op Lauzon en Tibau, staat Johnson op de dertiende plaats op de UFC Lightweight Rankings.

Melvin Guillard en Ross Pearson vochten voor het eerst op UFC Fight Night 30 in Manchester. Het gevecht eindigde snel door een illegale knie van Guillard die een grote, diepe snee op het hoofd van Pearson veroorzaakte. Een directe rematch werd kort erna geboekt, maar door een blessure aan Pearson is dit gevecht geboekt als plaatsvervanger in Londen. Wanneer Pearson terug kan keren in de octagon is nog niet bekend.

Dit zal een interessant gevecht worden aangezien Guillard en Johnson met elkaar trainde bij het huidige team van Michael Johnson, The Blackzilians. Guillard trainde er ook van 2012 tot 2013, waarna hij die plek verliet voor Grudge Training Centre. Die verliet hij kort erna ook voor zijn huidige team American Top Team.

De huidige card ziet er op dit moment als volgt uit:

Alexander Gustafsson vs. Jimi Manuwa
Melvin Guillard vs. Michael Johnson

Cyrille Diabate vs. Ilir Latifi
Ian McCall vs. Brad Pickett

Omari Akhmedov vs. Gunnar Nelson
Igor Araujo vs. Danny Mitchell

Brad Scott vs. Claudio Henrique da Silva
Luke Barnatt vs. Mats Nilsson

Louis Gaudinot vs. Phil Harris
Roland Delorme vs. Davey Grant