Joe Rogan steunt ‘Rally for Mark Hunt’

4
619

Nadat bekend werd dat Alistair Overeem gepakt werd met een verhoogd testosteron is op twitter een actie gestart voor Mark Hunt. ‘Rally for Mark Hunt’ moet Dana White overtuigen dat Mark Hunt de plaatsvervanger wordt om voor de UFC heavyweight title tegen Junior dos Santos te vechten op UFC 146. UFC commentator Joe Rogan vind het een goed idee:

There are some wise people on this board, and I support this movement.
Style wise that might be the most exciting match up. Either way, even if Hunt doesn’t replace the reem I would still love to see this matchup down the road, especially considering how good Hunt looked against Kongo.
Has anyone started a twitter bomb campaign for this?

Mark Hunt zelf zit tegenwoordig ook op Twitter en heeft inmiddels al ruim 8.000 volgers.

4 COMMENTS

  1. Ik keek net nog even naar zijn record, 8-7 (in MMA). Ik vind hem nou niet waardig om voor een heavyweight titlefight te vechten. Ja hij heeft grote namen in Pride gevochten, maar stel dat hij nu wint dan kan iedereen weer zeuren dat the heavyweight division geen reet voorstelt, want laten we nu eerlijk zijn Hunt is een zeer goede striker, maar geen goeie mma-vechter.

    Ookal heeft hij zijn laatste 3 gewonnen, daarvoor heeft hij er 6 verloren. Als ze hem dit gevecht geven komt het in mijn ogen over dat ze het alleen doen, omdat hij in Pride een ster was.

  2. Hunt voor de titel? Gaat hem niet worden. Wat is dan nog de waarde van de Belt. Hetzelfde vond ik toen Lesnar na een paar partijtjes de titel had. De UFC kijkt alleen hoe ze het meest kunnen verdienen. Overeem moet gewoon zijn licentie krijgen na te zijn verschenen op de hoorcommissie eind deze maand. Een betere matchup kan ik op dit moment niet bedenken.